Documentaires voor fijnproevers

CineDeli is de online film-o-theek van filmdistributeur Cinema Delicatessen. Elke maand brengt Cinema Delicatessen een nieuwe documentaire uit in de bioscoop, vaak gepaard gaand met een verdiepende inleiding of nagesprek. Op dit platform staat een selectie van de mooiste documentaires die Cinema Delicatessen sinds 2004 in de bioscoop heeft uitgebracht. Het aanbod is zeer divers. Neem een kijkje in de keuken van de beste chefkok ter wereld (Ants on a Shrimp), maak kennis met de liefde van de inwoners van Istanbul voor katten (Kedi), duik in de wereld van coaching en zelfhulp (Nu verandert er langzaam iets) of leef mee met jongeren op de vlucht die hun leven wagen om in Europa een veilig bestaan op te bouwen (Shadow Game). Er is voor ieder wat wils!

Naast de documentaires die Cinema Delicatessen in de bioscoop heeft uitgebracht, zal CineDeli tevens documentaires aanbieden die inspelen op de actualiteit en waarvan wij het belangrijk vinden dat die door het publiek worden gezien. Een voorbeeld daarvan is Putin’s Witnesses, die bij lancering van CineDeli direct te huur is.

Meer weten? Bezoek Cinemadelicatessen.nl

F.A.Q.

Hier vind je een antwoord op de meest gestelde vragen over CineDeli. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een bericht op info@cinemadelicatessen.nl. We streven er naar binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen.

 • CineDeli is de online film-o-theek van filmdistributeur Cinema Delicatessen. Op CineDeli kijk je de mooiste documentaires die Cinema Delicatessen in de afgelopen jaar in de filmtheaters heeft uitgebracht. Voor de player werkt CineDeli samen met Picl.

 • Onze documentaires zijn standaard Nederlands ondertiteld of, indien Nederlands gesproken, niet ondertiteld.

  Een enkele documentaire op CineDeli is enkel Engels ondertiteld. Dat staat bij de titels vermeld. Je kunt daar ook op filteren in het overzicht van huurfilms.

 • Een video on demand-event kun je binnen 48 uur na aankoop zo vaak als je wilt afspelen. Een live-event kun je alleen afspelen op het aangegeven tijdstip. 

 • In het algemeen geldt dat onze videocontent probleemloos werkt op de laatste browserversies van Chrome, Firefox en Safari en op recente Android en Apple telefoons en tablets met de laatste software-updates. 

 • Ja, dat kan! Cast eenvoudig naar je televisie. Gebruik hiervoor altijd de meest up-to-date versie van Chrome internetbrowser. Het castingicoontje verschijnt rechtsonder in de videoplayer

  Let op, iOS apparaten worden vanuit Chromecast niet ondersteund om de media te casten. 

 • Dat kan gelukkig ook. Gebruik hiervoor wel altijd de Safari internetbrowser, voor zowel mobiel, tablet en desktop. Het is op dit moment helaas niet mogelijk om te kijken via een Apple TV.

 • Dit werkt altijd. Sluit je laptop aan op je televisie met een HDMI-kabel en bedien de videoplayer op je laptop. 

 • Het beste is om te streamen via de laatste browserversie van Chrome. Heb je een Apple-apparaat? Soms komt het voor dat systeeminstellingen in de browser het afspelen belemmeren. Probeer ‘hardwareversnelling‘ eens uit te zetten in de systeeminstellingen van Chrome. Open de instellingen door naar chrome://settings/system te gaan in jouw Chrome-browser en zet ‘hardwareversnelling‘ uit. Sluit de browser en start deze opnieuw op. Speel de video opnieuw af. 

  Als noodoplossing: probeer eens een ander apparaat. Lukt het echt niet? Beschrijf jouw probleem dan zo gedetailleerd mogelijk in het contactformulier en neem contact met ons op. 

 • Onze videoplayer scant de maximale internetsnelheid van het netwerk. Zodra dit is afgerond tonen wij de stream automatisch in de beste mogelijke resolutie voor het beschikbare netwerk. We beginnen dus met de laagste resolutie en tonen na maximaal 30 seconden de best mogelijke resolutie gebaseerd op de snelheid van het internet. Blijft de resolutie ook na 30 seconden van mindere kwaliteit? Dan heb je waarschijnlijk een lage internetsnelheid. 

 • Ja, log in op je account op het andere apparaat en start de video weer. Deze gaat dan verder waar je gebleven was. Je kunt dit binnen 48 uur na je aankoop zo vaak doen als je wilt. 

 • Nee, de afspeellink is gekoppeld aan jouw account. Deze is persoonlijk en niet overdraagbaar. 

Contact

"*" geeft vereiste velden aan