Huren

Candy

Nederland, 2022, 82'

Candy is een intiem, muzikaal portret van een van Nederlandse bekendste internationale artiesten. Regisseur Carin Goeijers volgt saxofoniste Candy Dulfer en haar hechte familie van dichtbij in een periode vol veranderingen en uitdagingen.

Trailer

Deze film is ook beschikbaar op:

Wereldberoemd saxofonist Candy Dulfer heeft een hechte band met haar ouders. Haar vader Hans, zelf gerespecteerd jazz-saxofonist, en moeder Inge hebben zowel op muzikaal als zakelijk gebied altijd een grote rol gespeeld in haar carrière. Candy heeft opgetreden met supersterren als Prince, David Stewart, Van Morrison en Pink Floyd.

Maar als de pandemie uitbreekt en ze niet meer kan optreden, moet Candy vechten om haar hoofd boven water te houden. Ze maakt zich zorgen om haar kwetsbare ouders, die op leeftijd geraken, en zal bovendien de Dulfer naam door ongewenste kinderloosheid niet kunnen doorgeven. Candy gaat echter niet bij de pakken neer zitten en gaat naarstig op zoek naar nieuwe mogelijkheden om maar muziek te blijven maken en aan een nieuw album te werken.

Candy is een intiem portret van een zelfstandig artiest, dochter en bonusmoeder die zichzelf opnieuw uitvindt in moeilijke tijden.

 

Over de maker

Een nieuwe film van bekroond regisseur Carin Goeijers (God is my DJ, De nieuwerwetse wereld, But Now Is Perfect).

 

Share

Credits

Regie
Carin Goeijers
Producent
Sanne Cousijn en Camiel Zwart, Blackframe Film & TV

Kijkwijzer

  • alle leeftijden